Waarom kan ik mijn camerabeelden niet zien via het mobiele telefoon netwerk?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Met de Calex Smart app kun je eenvoudig de beelden van je video deurbel en camera bekijken op je smartphone. Het is echter mogelijk dat deze beelden alleen kunnen worden bekeken wanneer je verbonden bent met je eigen Wi-Fi netwerk. Wanneer je buitenshuis bent en je smartphone overschakelt naar het mobiele 4G/5G netwerk, kan het voorkomen dat de beelden niet meer kunnen worden weergegeven.

In dit meeste situaties wordt dit veroorzaakt doordat de Calex Smart App geen rechten heeft om gebruik te mogen maken van data via je mobiele netwerk, dit is dan eenvoudig op te lossen. Hoe je dit kunt doen leggen we hier onder uit:

iPhone:
Ga naar de 'Instellingen' van je iPhone en selecteer bij apps de 'Calex Smart' app. Zorg ervoor dat hier de optie 'Mobiele data' is ingeschakeld.

Android
:
Ga naar de 'Instellingen' van je Android Smartphone, selecteer bij apps de 'Calex Smart' app en kies vervolgens 'Mobiele gegevens'. Zorg ervoor dat hier de opties voor data gebruik zijn ingeschakeld. Afhankelijk van het merk en type smartphone kunnen deze benamingen afwijken.

Artikelen in deze sectie