Melding: Apparaat is al gekoppeld aan een andere gebruiker.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Als je een tweedehands smart deurbel of smart camera hebt gekocht en je probeert deze te koppelen met je smart app, kan het voorkomen dat je de melding krijgt dat het apparaat al gekoppeld is. Dit komt omdat het apparaat waarschijnlijk al eerder is gekoppeld met een andere gebruiker.

Als het apparaat al is gekoppeld met een gebruiker, wordt het koppelen met andere accounts geblokkeerd om de privacy en beveiliging van de oorspronkelijke eigenaar te beschermen.

Om het apparaat alsnog te kunnen gebruiken, moet je het apparaat ontkoppelen van het oorspronkelijke account. Dit kan soms lastig zijn, vooral als je de vorige eigenaar niet kent of geen toegang hebt tot de account.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 7
Delen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.