Calex Smart Bulbs

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan
Komma igång

Innan du börjar lägga till denna CALEX SMART-produkt, skriv ner namn och lösenord, inklusive mellanslag och versaler i ditt Wi-Fi-nätverk. Se till att du har en stark Wi-Fi-signal.

Obs! Det här objektet fungerar bara på ett 2,4 GHz Wi-Fi-nätverk, inte på ett 5GHz Wi-Fi-nätverk. Om du får ett meddelande om att produkten bara fungerar på 2.4 GHz-nätverk, då måste du ändra ditt nätverks Wi-Fi-frekvens till 2,4 GHz i routerns inställningsmeny. Klicka här för en översikt över de nödvändiga Wi-Fi-inställningar.
Se din routermanual eller kontakta din internetleverantör för hjälp om hur man ändrar inställningar.

Lägga till CALEX SMART-produkten i Calex-appen

Ladda ner Calex Smart-appen från Google Play Store eller Apple Store. Klick på en av logotyperna nedan när du tittar på den här sidan på din telefon. Du kan skanna även QR-koden som finns på förpackningen med din telefon.

google_play_logo_white.svg   Apple App Store badge_White.svg

Öppna appen. Använder du appen för första gången? Följ sedan instruktionerna på skärmen för att skapa ditt konto.

Följ dessa instruktioner för att lägga till din enhet.

Återställningsprocedur

Du kan behöva återställa produkten först. Klicka här för återställningsinstruktionen.

Additional Information

Artiklar i detta avsnitt