Ik wil graag mijn lampen bedienen met de afstandsbediening en niet met de app, kan dit?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Dat kan zeker. Echter moeten de lampen in eerste instantie wel verbonden worden met de app, anders hebben ze geen Wi-Fi signaal en kunnen ze dus niet verbinden met de afstandsbediening. Nadat de lampen verbonden zijn met de app, kan de afstandsbediening met de lampen worden verbonden en is de app in principe niet meer nodig. Je moet deze wel op jouw smartphone laten staan.

Artikelen in deze sectie