5901000300 Calex Smart Outdoor Link

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

Bluetooth Meshin voima

Bluetooth Mesh -verkko koostuu keskittimestä ja yhdestä tai useammasta Bluetooth Mesh -laitteesta jotka sekä poimivat että jatkavat signaalia niin kauan kuin nämä laitteet ovat sisällä etäisyys toisistaan ​​(max. 15 m). Siten parannat huomattavasti kantamaasi Koti.

Se vaatii vain CalexLINK-keskittimen määrittämistä paikalliseen Wi-Fi-verkkoon (2.4 GHz) verkkoon. CalexLINK on keskitin, joka yhdistää Wi-Fin Bluetoothiin.

Aloitusopas

Ennen kuin aloitat tämän CalexLINKin lisäämisen, kirjoita muistiin nimi ja salasana, mukaan lukien välilyöntejä ja isoja kirjaimia, Wi-Fi-verkostasi. Varmista, että sinulla on vahva Wi-Fi-signaali.

Huomaa: tämä kohde toimii vain 2,4 GHz Wi-Fi-verkossa, ei ja 5 GHz Wi-Fi-verkko. Jos saat viestin, että tuote toimii vain 2.4 GHz-verkoissa, sinun on vaihdettava verkkosi Wi-Fi-taajuus 2,4 GHz:iin reitittimen asetusvalikossa. Napsauta tätä saadaksesi yleiskatsauksen vaadituista Wi-Fi-asetukset.
Katso reitittimesi käyttöopas tai ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi saadaksesi apua kuinka muuttaa asetuksia.

CalexLINKin lisääminen Calex-sovellukseen

Lataa Calex Smart -sovellus Google Play Kaupasta tai Apple Storesta. Klikkaus johonkin alla olevista logoista katsellessasi tätä sivua puhelimellasi. Sinä pystyt myös skannaa puhelimellasi pakkauksesta löytynyt QR-koodi.

google_play_logo_white.svg   Apple App Store badge_White.svg

Avaa sovellus. Käytätkö sovellusta ensimmäistä kertaa? Seuraa sitten ohjeita ruudulla luodaksesi tilisi.

Noudata näitä ohjeita laitteen lisäämiseksi.

Nollausmenettely

Sinun on ehkä nollattava tuote ensin. Napsauta tätä saadaksesi palautusohjeet.

Additional Information

Tämän osion artikkelit