Calex Smart Bulbs with Bluetooth Mesh

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Bemærk: Bluetooth Mesh-produkter fungerer baseret på Bluetooth-protokollen. Det er ikke muligt at forbinde dem direkte til dit Wi-Fi-netværk. For at bruge fuld funktionalitet af disse produkter, skal du bruge Calex Link. Calex Link giver dig mulighed for at forbinde Calex Outdoor-produkter til dit Wi-Fi-netværk. Uden at bruge Calex Link kan du kun betjene Bluetooth Mesh-produkterne via din smartphones Bluetooth, og du skal holde dig inden for Bluetooth-rækkevidden af produktet. Det er derfor ikke muligt at bruge f.eks. timere eller scener.

Tilføjelse af CALEX SMART-produktet til Calex-appen

Download Calex Smart-appen fra Google Play Store eller Apple Store. Klik på et af logoerne nedenfor, mens du ser denne side på din telefon. Du kan scan også QR-koden, der findes på emballagen med din telefon.

google_play_logo_white.svg   Apple App Store badge_White.svg

Åbn appen. Bruger du appen for første gang? Følg derefter instruktionerne på skærmen for at oprette din konto.

Følg disse instruktioner for at tilføje din enhed.

Nulstil procedure

Du skal muligvis nulstille produktet først. Klik her for nulstillingsinstruktionen.

Additional Information

Artikler i denne sektion